Modem Hi-Kumo WiFi per kondicioner

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

HITACHI

Modem Hi-Kumo WiFi per kondicioner

Ky është një modul Hitachi Wi-Fi për telekomandë në internet përmes telefonit. Ai lidh të gjitha pajisjet e përputhshme (ajri i kondicionuar, ngrohja, ftohja).

Karakteristikat kryesore:

  • E përputhshme me njësitë Sensira (FTXF) dhe Comfora (FTXP).
  • Lehtë për tu vendosur dhe përdorur
  • Lejon pajisjen të komunikojë me objekte të tjera shtëpiake të lidhura në një shtëpi inteligjente
  • Funksioni i raportimit të gabimeve në distancë

ID - SPX-WFG01

KODI:

KODI:24057

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!