Ndares yndyrnash LipuMobil-P

ACO

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

ACO

Ndares yndyrnash LipuMobil-P

Zgjidhja fleksibël e menaxhimit të yndyrës

Ndarësi i yndyrës ACO LipuMobil-P NS 0.8 ka një kapacitet total prej 48 litrash dhe është i çertifikuar sipas EN1825.

Si pajisje komerciale e kuzhinës, ndarësi mund të pajiset me rrota të montuara në bazë për të mundësuar transportimin e lehtë në një zonë të caktuar depozitimi dhe nëse kërkohet një rezervuar për ndarjen e yndyrës prej 10 litrash, i cili parandalon daljen e aromave të pakëndshme kur zbrazet rezervuari.

 • LipuMobil-P - 0.8 lit/s
 • Kapaciteti total - 48 litra
 • Pesha bosh - 8 kg
 • Pesha e mbushur - 60 kg
 • Gjatësia mm - 410
 • Gjerësia mm - 560
 • Lartësia mm - 505

Veçoritë:

 • Opsioni i rezervuarit për ndarjen e yndyrës së lëvizshme
 • Konstruksion polietileni
 • Mbulim kundër erës me mbulesë të lëvizshme dhe unazë fiksimi
 • Valvula e nxjerrjes për shkarkimin e rezervuarit
 • Rrotat bazë opsionale me tapa manuale për fiksimin e rezervuarit
 • Furnizohet me hyrje/dalje DN 50 për lidhje të lehtë me tubacionet
 • Mbyllja e valvulës për tubin e daljes

Përfitimet:

 • Sistemi i ndarjes së yndyrës në këmbë me një sërë opsionesh specifikimesh
 • Çertifikuar sipas EN1825 për instalim të lirë në zona të mbrojtura nga ngrica
 • Konstruksion polietileni i qëndrueshëm
 • Lehtë për t'u transportuar në zonat e depozitimit
 • Zvogëlon rrezikun e bllokimit të kullimit

Aplikimo:

 • Hotele
 • Kafeteri
 • Restorante
 • Restorante të ushqimit të shpejtë

KODI:

KODI:28440

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!