Ndarës yndyrnash

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4
Modeli

ELBI

Ndarës yndyrnash

DG / DG-PRO - Kurthe të yndyrës

Përdorimi
Trajtimi i ujit gri civil.
Kurthi i yndyrës është instaluar në rrjedhën e poshtme të kullimit të kuzhinës, lavamanëve dhe dusheve me qëllim ndarjen e yndyrave, shkumave, vajrave bimore dhe shtazore. Mund të përdoret për shtëpi civile, aktivitete tregtare (restorante, bare, B&B, zyra, dyqane, palestra, etj.) ose fabrika (përveç përpunimit të ujit).

Funksionimi
Sistemi ndan vajrat dhe yndyrnat dhe të gjitha ato substanca që kanë një peshë specifike më të ulët se ajo e ujit dhe që për këtë arsye do të hiqen me notim. Prania e kurthit të yndyrës do të përmirësojë efikasitetin e sistemit të sedimentimit (imhoff) dhe do të eliminojë ato substanca vajore që do të tentonin të mbulonin lëndën qelizore të pranishme në produktet organike, duke penguar aktivitetin e tyre.
Është absolutisht e ndaluar dërgimi i ujërave të zeza në grackën e yndyrës.

KODI:

KODI:33815

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!