Nderfaqe BACNET per komandim 64 njesi te brendshme

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

HITACHI

Nderfaqe BACNET per komandim 64 njesi te brendshme

Aplikacioni Hitachi është krijuar posaçërisht për të lejuar kontrollin dhe monitorimin dydrejtimësh të sistemeve VRF të Hitachi nga një BMS, SCADA, PLC ose çdo pajisje tjetër që punon si server BACnet/IP ose klient BACnet MS/TP.
Zgjidhja lejon integrimin e deri në 64 njësive të brendshme nga një ndërfaqe e vetme.

Tiparet:

  • UL e listuar.
  • Çertifikuar BTL.
  • Qasje e drejtpërdrejtë në autobusin e komunikimit të njësisë së jashtme.
  • Skanimi: Identifikimi automatik i njësive të pranishme në sistemin VRF.
  • Sinjalet e konsumit të energjisë nga çdo njësi e brendshme janë të disponueshme.
  • Sinjalet e njësisë së jashtme janë të disponueshme për integrimin.
  • Mbështet të dyja shtresat fizike BACnet/IP dhe BACnet MS/TP.
  • Konfigurimi përmes portit IP ose USB (konsolës).
  • Integrim i lehtë me mjetin e konfigurimit Intesis MAPS.
  • Përditësimet automatike si për Intesis MAPS ashtu edhe për firmuerin e ndërfaqes.

ID - HI-AC-BAC-64

KODI:

KODI:30208

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!