Nderfaqe per CSNET MANAGER

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

HITACHI

Nderfaqe per CSNET MANAGER

  • HC-A64NET Zgjidhje me kosto të ulët, funksionalitet të avancuar për instalime më të mëdha.
  • Pajisja e re: më e vogël por më e fuqishme, me refuzim më të ulët të nxehtësisë
  • Teknologji e re (ekranet kapacitiv) për një eksperiencë më të mirë të përdoruesit
  • 1 porte Ethernet + 2 x porte USB
  • Të gjitha funksionet e CSNET Manager disponohen përmes një aplikacioni në internet
  • Ndërfaqja e aplikacionit në ueb: saktësisht i njëjti ekran në ekran me prekje dhe në çdo shfletues ueb.
  • Ekran reagues (mund të përputhet me çdo lloj ekrani, laptop, smartphone…)
  • Mund të kontrollojë 16 ndërfaqe HLINK (HC-A64NET ose CSNET Lite) dhe deri në 1024 IU (16 x 64 IU).

ID - HC-A64NET

KODI:

KODI:27680

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!