Nexya S4 E Inverter

Olimpia Splendid

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Olimpia Splendid

 

TIPARET

 • Teknologji inverter me performancë të lartë
 • Gaz ftohës R32
 • Klasa e efikasitetit energjetik A++ në ftohje
 • Telekomandë e dhënë
 • Trajtim Golden Fin në baterinë e njësisë së jashtme, për të parandaluar veprimin gërryes të agjentëve atmosferikë dhe për të përmirësuar efikasitetin e performancës.

FUNKSIONE

 • Ftohje, ngrohje, dehumidifikimi dhe ventilim
 • Funksionet Timer, Auto, Sleep, Silent dhe Turbo
 • Funksioni Follow Me: zbulim i saktë i temperaturës në pikën ku ndodhet telekomanda.
 • Funksioni i lëkundjes: lëkundje e përplasjes për difuzion më të mirë të ajrit në mjedisi.
 • Funksioni i rinisjes automatike: pas një ndërprerjeje të energjisë, ai rinis në fund grup funksionesh.
 • Funksioni i diagnostikimit automatik: në rast dështimi, ekrani shfaqet kodin e gabimit.

 

Çmimi i rregullt 90,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 90,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.

KODI:

KODI:28789

 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē
Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!