Nipla radiatori

Fixeco

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Fixeco

Nipla radiatori

Niplat e zeza çeliku me fije djathtas dhe majtas për bashkimin e  elementeve të radiatorit.

  • Diametri - 1"
  • Materiali: S235JR UNI EN 10027-1 çeliku strukturor.

ID - NPG1

KODI:

KODI:20557

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!