Njesi e brendshme per Chiller Compress 6000 AWE

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Bosch

Njesi e brendshme per Chiller Compress 6000 AWE

Gama e Compress 6000 ofron teknologji kompakte ftohjeje, me lidhje hidraulike të njësive të jashtme dhe të brendshme dhe një strukturë të brendshme në PPE (polipropileni i zgjeruar) me izolim të lartë të zërit, i lehtë dhe i fortë.

Njësia e re e brendshme AWE, e cila bashkohet me gamën ekzistuese, përmban një dizajn inovativ me një pjesë të përparme xhami dhe një ekran dixhital të lehtë për t'u përdorur.

Optimizimi i komoditetit dhe kursimit të energjisë. 

Me temperatura nga +5ºC, garanton ngrohje të vazhdueshme, duke reduktuar numrin e cikleve të shkrirjes së nevojshme dhe përshtat në mënyrë efikase shpejtësinë e gjeneratorit dhe funksionimin e kompresorit.

Përshtatja e saktë e temperaturës së zgjedhur të ujit të nxehtë falë qarkullimit të anashkalimit.

Reduktim inteligjent i shpejtësisë së ventilatorit.

Nuk ka nevojë për rezistencë të karterit të kompresorit, gjë që shmang konsumin shtesë. Vetë spiralja e kompresorit siguron temperaturën minimale të kërkuar për fillimin, duke shmangur konsumin e panevojshëm.

KODI:

KODI:20221

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!