Oleopator P-SD - Ndarës të vajit në beton të përforcuar prej çeliku

ACO

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

ACO

Oleopator P-SD

Ndarës të vajit në beton të përforcuar prej çeliku

Karakteristikat kryesore:

 • Ndarës nëntokësor në polietileni
 • Përputhet me UNI EN 858
 • Certifikatat: 7310434-01 (NG 3), 7310434-02 (NG 6), 7310434-03 (NG 8), 7310434-03 (NG 10)
 • Lidhjet e hyrjes dhe daljes janë në përputhje me diametrin e jashtëm D të parashikuar për madhësinë nominale të ndarësit
 • Pjesët hyrëse dhe dalëse në polietileni
 • Me element bashkues të integruar të lëvizshëm
 • Pajisja mbyllëse automatike me notues, dendësia notuese: 0.9 g/cm3.
 • Madhësia nominale - NS 10/1000
 • Gjerësia nominale - DN 150
 • Vëllimi kurth i llumit - 1057 l
 • Kapaciteti total - 1529 l
 • D - 160 mm
 • H1 - 1743 mm
 • H2 - 1723 mm
 • Pesha - 82 kg

  KODI:

  KODI:28591

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!