Oxhak Forma B95 Wood

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

MCZ

Oxhak Forma B95 Wood

ID - 5010006

Monoblok me dy anë me dy dyer qelqi-qeramike, njëra derë rrëshqitëse me hapje të dyfishtë dhe tjetra me mentesha.

I gjithanshëm dhe mund të integrohet me sistemin e ajrit të rehatshëm;

Oxhak me mundesi ngrohje e dhomes si me konveksion natyral ashtu edhe me ajer te detyruar nepermjet Comfort air, vatra Alutec.

Alutec® është materiali ekskluziv i zhvilluar dhe i patentuar nga MCZ për të gjitha vatrat e saj. Falë një formule të patentuar me një përmbajtje të lartë alumini, e arritur në një temperaturë prej 300°, një reaksion kimik garanton vetëpastrimin e kutisë së zjarrit. Falë ngjyrës së saj, e cila është gjithmonë e qartë në temperatura të larta, i jep flakës një shkëlqim të patejkalueshëm, i aftë për të rritur performancën e saj estetike.

Strukturë çeliku

Modeli Forma B 95 Wood
Fuqia termike nominale 10.2 kW
Rendimenti nominal 83.00 %
Diametri i daljes së tymit 250 mm
Temperatura e tymit 280 ºC
Dimensionet 105,6 x 57,8 x 110 cm

KODI:

KODI:08782

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!