Oxhak Forma Wood

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Mdeli

MCZ

Oxhak Forma Wood

Oxhak me djegie druri i prodhuar nga MCZ Seria Forma.

Oxhak ballor, mundesi ngrohje e dhomes si me konveksion natyral ashtu edhe me ajer te detyruar nepermjet Comfort air, vatra Alutec.

Oxhak ballor me djegie druri me forma thelbësore, hapje shul i krijuar për të eliminuar ndikimin vizual të dorezës. Për të lehtësuar operacionet e pastrimit të xhamit, dera mund të anohet në 45°.

Përveç mobilimit, ju mundëson të ngrohni dhoma shumë të mëdha me konsum të ulët druri.

Është një sistem ngrohjeje shumëfunksional efikas për ngrohjen uniforme të të gjithë shtëpisë.

Alutec® është materiali ekskluziv i zhvilluar dhe i patentuar nga MCZ për të gjitha vatrat e saj. Falë një formule të patentuar me një përmbajtje të lartë alumini, e arritur në një temperaturë prej 300°, një reaksion kimik garanton vetëpastrimin e kutisë së zjarrit. Falë ngjyrës së saj, e cila është gjithmonë e qartë në temperatura të larta, i jep flakës një shkëlqim të patejkalueshëm, i aftë për të rritur performancën e saj estetike.

 Modeli Forma 65 Wood Forma 75 Wood Forma 95 Wood Forma 115 Wood
Fuqia termike nominale 10.50 kW
11,10 kW 12.30 kW 13.50 kW
Rendimenti nominal 83,40 % 83,40 % 86,60 % 86,60 %
Diametri i daljes së tymit 200 mm 250 mm 250 mm 250 mm
Temperatura e tymit 280 ºC 280 ºC 280 ºC 280 ºC
Pesha 235 kg 248 kg 268 kg 308 kg
Dimensionet 76,6 x 53,4 x H131,9 cm 84,6 x 53,2 x 136,8 cm 105.6 x 53.2 x 110 cm 128 x 55,5 x 111 cm

KODI:

KODI:08327

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!