Oxhak me pelet Boxtherm 70

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

MCZ

Oxhak inkaso me pelet Boxtherm 70 Air 9 Basic M1

Oxhak inkaso me pelet, 70 cm e madhe, me ajrim të detyruar, strukturë të mbyllur dhe zemër gize. E përkryer për zëvendësimin e vatrave ekzistuese, të cilat janë joefikase ose nuk funksionojnë më, por ideale edhe për instalime të reja, sepse instalohen shpejt dhe lehtë, pa kryer punë të gjata në shtëpi.

Modeli - Boxtherm 70 Air 9 Basic M1
Klasa e efikasitetit të energjisë - A+
Fuqia nominale e daljes - 8.80 kW
Fuqia minimale e daljes - 2.50 kW
Efikasiteti në Max - 90,60 %
Efikasiteti në Min - 94,10 %
Kapaciteti i - 20.00 lt
Konsumi për orë (Min) - 0.60 kg/h
Konsumi për orë (Max) - 1.90 kg/h
Vëllimi i ngrohjes - 216 m³ (*)
Dalja e tymit - 8 cm
Pesha neto - 135 kg
Temperatura e tymit të shkarkimit në Max1 - 88 ºC
Masa e tymit - 5.0 g/s

KODI:

KODI:24454

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!