Oxhak inkaso me pelet Z

Centrometal

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Centrometal

Oxhak inkaso me pelet Z13

Oxhak me pelet Centropelet Z13 me ajër të nxehtë që ngroh dhomën me ajër të nxehtë duke përdorur një ventilator të ndërtuar në sobë.

Oxhaku është prej çeliku me dizajn modern dhe efikasitet të lartë.

Fuqia - 10.3 kw

5 nivele fuqie

Paneli dixhital, ndezje automatike dhe opsionin e telekomandimit

Nxehet deri në 260 m³ / 120 m²

Konsumi 1 – 2,6 kg/h

Efikasiteti deri në 86,54%

Depozita e peletit 18 – 27,6 kg

Opsioni i pajisjes WiFi

 

ID - 50533

KODI:

KODI:16286

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!