Oxhak me pelet Vivo 80 Air

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

MCZ

Oxhak me pelet Vivo 80 Air

ID - 5012004

Oxhak i mbyllur me djegie peleti me dhomën e djegies Alutec, me stil minimal për të rritur tërheqjen e veshjes në çdo dekor të brendshëm. Pajisur me një rezervuar peleti me një sistem mbushjeje që mund të pozicionohet ose përpara ose anash.

Vivo 80, u zgjodh për të siguruar prakticitetin maksimal.

Oxhaku mund të ndizet dhe fiket me një telekomandë dhe gjithashtu mund të programohet.

 Modeli Vivo 80 Air
Fuqia nominale e prodhimit 10,5 kW
Fuqia minimale 2,7 kW
Efikasiteti në maksimum 92,2%
Efikasiteti në minimum 95,8%
Temperatura e tymit të shkarkimit në Max 170 °C
Temperatura e tymit të shkarkimit në Min 70 °C
Masa e tymit 8,9 g/sek
Kapaciteti 20+15 litra
Konsumi i peletit për orë Min ~ 0,6 kg/h*
Konsumi i peletit për orë Max ~ 2,2 kg/h*
Vëllimi i ngrohjes m3 226/40 – 258/35 – 301/30 **
Dalja e tymit Diametri i jashtëm 80 mm
Tensioni dhe frekuenca e furnizimit 230 Volt / 50 Hz
Pesha neto 170 kg

KODI:

KODI:02537

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!