Oxhak me pelet Vivo 85 Hydro

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

MCZ

Oxhak me pelet Vivo 85 Hydro

Oxhak me pelet të mbyllur me një estetikë minimaliste për të përmirësuar mbulimin në çdo hapësirë. Ai është i pajisur me një rezervuar peleti me një sistem ngarkimi që mund të vendoset në pozicionin e zgjedhur (para ose anash).

Oxhaku mund të ndizet dhe fiket me një telekomandë dhe gjithashtu mund të programohet.

Ky oxhak disponohet në versionet COMFORT AIR® dhe HYDRO. Në versionin Hydro vatra është prej gize.

ID - 5015001

 Modeli Vivo 85 Hydro
Fuqia nominale e prodhimit 22,3 kW
Efikasiteti 92,5%
Konsumi i peletit për orë Min ~ 0,9 kg/h*
Konsumi i peletit për orë Max ~ 4,9 kg/h*
Dalja e tymit Diametri i jashtëm 80 mm
Pesha neto 190 kg

KODI:

KODI:06216

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!