Oxhak me pelet VIVO 90 Comfort Air Maestro

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4
Modeli

MCZ

Oxhak me pelet VIVO 90 Comfort Air Maestro

Oxhak i mbyllur me pelet me pamje te madhe, me mangall dhe kuti zjarri shume te madhe, te dyja prej gize te zeze.


Ndërsa ngroh me shpejtësi të gjithë radiatorët në shtëpi ose të gjithë sistemin e ngrohjes nën dysheme, Vivo 90 Hydro shpërndan në mënyrë efikase ajrin e nxehtë edhe në dhomën ku është instaluar, falë një ventilatori të fuqishëm përpara. Është i disponueshëm në dy kategori të fuqisë: 16 kW, për shtëpitë me rreth 170 metra katrorë dhe 24 kW, për shtëpitë me rreth 240 metra katrorë. Ka një rezervuar veçanërisht të madh, që përmban deri në 65 litra pelet, që është e barabartë me 45 orë funksionim të vazhdueshëm me fuqi minimale.

Ky produkt përfshin teknologjinë Maestro, që lejon ngrohësin të shprehë potencialin e tij maksimal me një përdorim edhe më të lehtë dhe më intuitiv. Një mikro-kompjuter i vërtetë i integruar dialogon me smartfonin tuaj dhe përmirëson më tej performancën e ngrohësit që vazhdon të funksionojë në mënyrë perfekte edhe në kushte jo ideale. Zbuloni këtu të gjitha avantazhet e të gjithë gamës së sobave me performancë të lartë që mund të kontrollohen nga distanca.

Krahasuar me motorët tradicionalë të marsheve, është më i fuqishëm, më pa zhurmë dhe më pak i uritur për energji (konsumi i energjisë elektrike është zvogëluar me 90% në krahasim me motorët konvencionalë).

 Modeli Vivo 90 HYDRO 16 M1 Vivo 90 HYDRO 24 M1
Klasa e efikasitetit të energjisë A++ A++
Fuqia nominale e prodhimit 18 kW 24,70 kW
Fuqia minimale 5,8 kW 5,8 kW
Efikasiteti në maksimum 94,2% 93,3%
Efikasiteti në minimum 95,9% 95,9%
Kapaciteti 64 lt 64 lt
Konsumi për orë (Min) 1,20 kg/h 1,20 kg/h
Konsumi për orë (Max) 3,90 kg/h 5,50 kg/h
Autonomi (Min) 34,00 h 34,00 h
Autonomi (Maks) 11,00 h 8,00 h
Vëllimi i ngrohjes 442 m³ (*) 607 m³ (*)
Dalje tymi 100 cm 100 cm
Pesha neto 230 kg 230 kg
Temperatura e tymit të shkarkimit në Max 116 ºC 139 ºC
Masa e tymit 13,2 g/s 16,2 g/s

KODI:

KODI:23736

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!