Oxhak me pelet Vivo 80 Hydro

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

MCZ

Oxhak me pelet Vivo 80 Hydro

Vivo 80, u zgjodh për të siguruar prakticitetin maksimal.

Oxhak me pelet të mbyllur me një estetikë minimaliste për të përmirësuar mbulimin në çdo hapësirë. Ai është i pajisur me një rezervuar peleti me një sistem ngarkimi që mund të vendoset në pozicionin e zgjedhur (para ose anash).

Oxhaku mund të ndizet dhe fiket me një telekomandë dhe gjithashtu mund të programohet.

Ky oxhak disponohet në versionet COMFORT AIR® dhe HYDRO. Në versionin Hydro vatra është prej gize.

 Modeli Vivo 80 Hydro
Fuqia nominale e prodhimit 16,9 kW
Fuqia minimale 4,9 kW
Efikasiteti në maksimum 90,1%
Efikasiteti në minimum 95,2%
Temperatura e tymit të shkarkimit në Max 150 °C
Temperatura e tymit të shkarkimit në Min 65 °C
Masa e tymit 12,5 g/sek
Kapaciteti 20+15 litra
Konsumi i peletit për orë Min ~ 1 kg/h*
Konsumi i peletit për orë Max ~ 3,6 kg/h*
Vëllimi i ngrohjes m3 363/40 – 415/35 – 484/30 **
Dalja e tymit Diametri i jashtëm 80 mm
Tensioni dhe frekuenca e furnizimit 230 Volt / 50 Hz
Pesha neto 170 kg

KODI:

KODI:13081

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!