Oxhak Vivo Q Wood

MCZ

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4
Modeli

MCZ

Oxhak Vivo Wood

Modelet Vivo Q janë të pajisura me një derë lëvizëse me mbyllje të butë automatike, një zgjidhje e cila e bën ngarkimin e drurit edhe më të lehtë dhe më të sigurt. Me dorezën e saj ergonomike, hapja e derës është shumë e lehtë.

Përveç funksionimit përmes konveksionit natyror, ky oxhak i mbyllur mund të kombinohet me sistemin e patentuar Comfort Air që bën të mundur përcjelljen e ajrit të nxehtë në disa dhoma - madje edhe të palidhura

Futje me djegie druri me dhomën e djegies Alutec® dhe një derë lëvizëse me mbyllje të butë automatike, për të lehtësuar operacionet e pastrimit dhe mbushjes. Falë përmasave kompakte dhe peshës së lehtë, ky oxhak i mbyllur është veçanërisht i përshtatshëm për aplikim në vatrat ekzistuese si dhe në instalimet e reja. Djegia është e kalibruar për të siguruar pastërti dhe efikasitet ekstrem dhe rregullohet lehtësisht falë një mekanizmi unik dhe jashtëzakonisht të drejtpërdrejtë.

ALUTEC® është materiali ekskluziv i zhvilluar dhe i patentuar nga MCZ për të gjitha vatrat e zjarrit. Një formulë e patentuar e përmbajtjes së lartë të aluminit e arritur nga përpunimi në temperatura deri në 300 °C lejon vetëpastrimin e garantuar të dhomës së djegies nëpërmjet një reaksioni kimik. Me ngjyrën e tij të lehtë, e bën flakën në mënyrë unike të ndritshme dhe akoma më të bukur.

Modeli Forma 70Q Wood Forma 90Q Wood
Fuqia termike nominale
11.60 kW
11.60 kW
Eficenca energjitike A+ A+
Rendimenti nominal 85.10 % 85.10 %
Diametri i daljes së tymit 200 mm 200 mm
Volumi i ngrohjes
285m³ (*)
285m³ (*)
Pesha 125 kg 125 kg
Dimensionet 71.7 x 45.1 x 63.9 cm 88.7 x 45.1 x 55.8 cm

KODI:

KODI:06213

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!