Panel diellor Bosch

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Bosch

Panel diellor

Ngrohës uji me panel diellor

Energjia diellore është një nga energjitë më të pastra dhe me më pak kosto që mund të përdorim në shtëpitë tona. Ngrohësit e ujit me panel diellor janë një nga mënyrat më të mira për të patur gjithmonë ujë të ngrohtë në shtëpi, vetëm falë energjisë së pastër të diellit.
Të dhëna teknike:

Kolektorët

FCB-TSS / FCC-TSS

Gjatësia - 1965 mm
Gjerësia - 1035 mm
Lartësia - 67 mm
Distanca ndërmjet kolektorëve - 25 mm
Përmbajtja e absorbuesit, tipi vertikal - 0,8 l
Sipërfaqja e jashtme (sipërfaqja bruto) - 2,03 m²
Sipërfaqja e absorbimit (sipërfaqja neto) - 2,09 m²
Pesha neto, tipi vertikal - 30 kg
Presioni i lejuar i operimit e kolektorit - 6 bar

 

Bolierët

Modeli TS150 TS200  TSS300
Kapaciteti 150 l 200 l 300 l
Pesha 71 kg
78 kg 95 kg
Volumi qarku primar 13 l 13 l 20 l
Volumi qarku sekondar 145 l 195 l 280 l
Presioni maksimal i operimit i qarkut primar 2,5 bar 2,5 bar 2,5 bar
Presioni maksimal i operimit i qarkut sekondar 10 bar 10 bar 10 bar
Trashësia e izolimit e poliuretanit 50 mm 50 mm 50 mm
Diametri 580 mm 580 mm 580 mm
Gjerësia 1120 mm 1320 mm 1850 mm

KODI:

KODI:20623

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!