Panel plastik

airRoxy

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Modeli

airRoxy

Panel plastik

Kornize + dere

Ngjyrë e bardhë

Dera e bërë nga materiali plastik me cilësi të lartë, të bardhë borë.

Ka një konstruksion universal të kornizës dhe kapakut, kështu që ju mund të ndryshoni drejtimin e hapjes së derës edhe nëse korniza është montuar tashmë në mur.

KODI:

KODI:26975

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!