Panel Silent-Iconic

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Ngjyra

HITACHI

Panel Silent-Iconic per njesi VRF kasete 800 x 800 mm

  • Ngyra - I bardhe dhe i zi
  • Permasat - 950 x 52 x 950 mm
  • E përputhshme me kasetat Hitachi 800 x 800 mm

E projektuar për t'u përshtatur në mënyrë të përkryer në hapësirat me një dizajn delikat dhe bashkëkohor, kjo fasadë ka një dizajn unik.

Instalimi i tij është i lehtë dhe komoditeti i përdorimit është i garantuar.

KODI:

KODI:27344

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!