Pasqyre Malaya OG

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Kolpa

Pasqyre Malaya OG

LED, IR, DIM

Kjo pasqyrë e rrumbullakët luksoze, si një kundërvënie, shton një prekje të klasikes së përjetshme.

Kontrolli i intensitetit të dritës.

Ndezja dhe rregullimi i intensitetit të dritës së pasqyrës OG Ø80, Ø100, Ø120

KODI:

KODI:19097

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!