Pjate Dushi Canary

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Permasat

Kolpa

Pjate Dushi Canary

Një pjate dushi prej mermeri të derdhur ose me një fund të cekët dhe një sistem kullimi në pjesën më të gjerë të banjës ofron një formë elegante me linja krejtësisht klasike dhe të qarta.

Një pjate dushi për instalim të integruar ose fiksim në dysheme.

  • Mundësia e montimit të një kabine dushi
  • Forma - Drejtkëndëshe
  • Mermer i derdhur
  • Sipërfaqe e lëmuar me shkëlqim
  • Lartesia - 15 cm

KODI:

KODI:11786

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!