Pjate dushi Lavolta harkore Kerrock

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Kolpa

Pjate dushi Lavolta harkore Kerrock

Pjate gjysmë rrethore e dushit në kerrock reflekton linjat e saj dinamike edhe në një prizë me formë harmonike.

E disponueshme për instalim ose shtrirje dyshemeje.

  • Permasa - 90 x 90 cm
  • Lartesia - 4 cm
  • Forma - Gjysmë rrethore
  • Kerrock - Rezistent ndaj kimikateve dhe dëmtimeve mekanike
  • Mundësia e montimit të një kabine dushi

KODI:

KODI:24099

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!