Pjate dushi Lavolta Kerrock

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Kolpa

Pjate dushi Lavolta Kerrock

Vaska e dushit nga kerrock spikat me modelin e saj prej mermeri për reflektim të elegancës së qëndrueshme. E disponueshme për instalim ose shtrirje dyshemeje.

  • Kerrock - Rezistent ndaj kimikateve dhe dëmtimeve mekanike
  • Forma - Drejtkëndëshe
  • Lartesia - 4 cm

Opsione:

  • Mundësia e montimit të një kabine dushi
  • "Kerrock"

Kerrock është një material i përbërë nga hidroksid alumini dhe substanca lidhëse me bazë polimer akrilik, vlerësohet për qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e jashtëzakonshme.

Ai jep një vlerë të shkëlqyer duke qenë:

  • E këndshme për tu prekur
  • Lehtë për tu pastruar
  • Strukture uniforme në të gjithë thellësinë
  • Rezistente ndaj kimikateve dhe dëmtimeve mekanike

KODI:

KODI:24098

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!