Pjate dushi Malur

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Kolpa

Pjate dushi Malur

Pjate dushi e integruar prej akriliku sanitar, me dizajn asimetrik, ofron një dizajn modern.

  • Version djathtas dhe majtas
  • Akrilik i derdhur sanitar
  • Materiali polimer më i çmuar
  • Forma - Gjysmë rrethore
  • Asimetrike
  • Lartesia - 15.5 cm

Opsione:

  • Mundësia e montimit të një kabine dushi

KODI:

KODI:26627

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!