Pjate Dushi Trin

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Kolpa

Pjate Dushi Trin

Pjate dushi e integruar e bërë nga akrilik sanitar me dizajn minimalist.

  • Akrilik i derdhur sanitar
  • Materiali polimer më i çmuar
  • Forma - Katrore
  • Permasat - 80 x 80 cm dhe 90 x 90 cm
  • Lartesia - 17 cm

Opsione:

  • Mundësia e montimit të një kabine dushi

KODI:

KODI:05546

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!