Pompe binjake 2CM

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe binjake 2CM

Të përshtatshme për:

  • Perdorim ne rezidenca
  • Perdorim industrial

Sistemi i rritjes së presionit me çelës rrotullues për rritjen e ujit në banesa, hotele etj. I disponueshëm me 2-3 pompa të lidhura paralele, me një kontrollues të integruar dhe të gjitha pajisjet e nevojshme

KODI:

KODI:26621

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!