Pompe binjake inverter 2CME

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe binjake inverter 2CME

Kompletet përforcuese GRUNDFOS Hydro Multi-E janë të dizajnuara për transferimin dhe rritjen e presionit të ujit të pastër në ujësjellës, blloqe banesash, hotele, industri, spitale, shkolla, etj. Kompleti përforcues GRUNDFOS Hydro Multi-E përbëhet nga 2 deri në 4 pompa CME të shoqëruara paralelisht dhe të montuar në një kornizë të përbashkët bazë të pajisur me të gjitha pajisjet e nevojshme.

Hydro Multi-E është montuar në një kornizë të përbashkët bazë të bërë nga çeliku elektro galvanizuar. Në anën e thithjes janë montuar një kolektor thithës prej çeliku inox (AISI 304), një ndërprerës presioni për mbrojtje nga rrjedhja e thatë dhe një valvul izolues. Në anën e shkarkimit të pompave janë vendosur një valvul moskthimi, një valvul izolues, një matës presioni, transmetues presioni, një rezervuar me diafragmë dhe një kolektor shkarkimi prej çeliku inox (AISI 304).

Hydro Multi-E është i pajisur me një ndërprerës ndezës/fikës për tensionin e furnizimit.

Hydro Multi-E është projektuar për të mbajtur një presion konstant pavarësisht nga ndryshimet dhe luhatjet e rrjedhës.

Kontrolluesi i brendshëm PI rregullon numrin e pompave të funksionimit dhe shpejtësinë e pompave sipas rrjedhës së kërkuar.

Sistemi mund të operohet drejtpërdrejt në panelin e cilësdo prej pompave ose nëpërmjet Grundfos GO (i disponueshëm si aksesor)

Të përshtatshme për:

  • Perdorim industrial
  • Perdorim agrokultural

Sistemi i rritjes së presionit me efikasitet energjetik për rritjen e ujit të pastër. E disponueshme me 2-4 pompa të lidhura paralele me frekuencë të kontrolluar, kontrollues të avancuar të integruar dhe të gjitha pajisjet e nevojshme.

KODI:

KODI:28720

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!