Pompe centrifugale CM

Pentax

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Pentax

Pompe centrifugale CM

Të përshtatshme për:

  • Perdorim industrial
  • Perdorim agrokultural

Pompë centrifugale horizontale monoblok, e ndërtuar në përputhje me standardet EN 733; përdoret gjerësisht në furnizimin me ujë, sistemet e presionit dhe shuarjes së zjarrit, ftohje, ngrohje, ujitje, aplikime industriale dhe bujqësore; furnizim standard me kundërfllanxhë.

KODI:

KODI:22389

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!