Pompe CMBE

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe CMBE

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca

CMBE është një përforcues kompakt me efikasitet të lartë i përshtatshëm për furnizimin me ujë të pastër dhe rritjen e presionit në aplikime shtëpiake dhe të lehta komerciale. Mban presion të vazhdueshëm nëpërmjet kontrollit të integruar të shpejtësisë.

KODI:

KODI:13781

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!