Pompe CRN

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe CRN

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca
  • Perdorim industrial
  • Perdorim agrokultural

Pompë centrifugale vertikale me shumë shkallë, me porte thithjeje dhe shkarkimi në të njëjtin nivel. Materialet e pompës në kontakt me lëngun janë prej çeliku inox të cilësisë së lartë.

KODI:

KODI:16032

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!