Pompe dranazhimi DG

Pentax

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Pentax

Pompe dranazhimi DG

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca

Pompë kullimi me shtytës të tipit Vortex për pompimin e ujërave të ngarkuar dhe lëngjeve me lëndë të ngurta pezull; ideale për aplikime civile dhe shtëpiake. Versioni njëfazor me kondensator të integruar dhe mbrojtës termik mund të pajiset me një çelës notues.

KODI:

KODI:22391

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!