Pompe grirese DTRT

Pentax

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Pentax

Pompe grirese DTRT

Të përshtatshme për:

  • Perdorim ne rezidenca
  • Perdorim industrial

Pompat e kullimit të ujërave të zeza. Sistemi i mullirit lejon pompimin e ujërave të zeza me lëndë të ngurta pezull dhe parandalon bllokimin e pompës. Ideale për zbrazjen e gropave septike dhe gropave të banimit, sistemeve të ujërave të shiut dhe për kullimin e zonave të përmbytura ku kërkohet funksionim i pandërprerë.

KODI:

KODI:27912

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!