Pompe inverter Aqua Domus

Pentax

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Pentax

Pompe inverter Aqua Domus

Parametrat - 1x230V - 0.82kW /  5m³/h / 60m

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca

Sistemi i integruar për menaxhimin e presionit të ujit në aplikimet shtëpiake, rezidenciale dhe komerciale. Inverteri E-IPFC garanton presion të vazhdueshëm në ndryshimin e shpejtësive të rrjedhës dhe kursime të larta të energjisë.

KODI:

KODI:26125

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!