Pompe me dy helika CBT

Pentax

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Pentax

Pompe me dy helika CBT

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca
  • Perdorim industrial

Dy pompa centrifugale shtytëse për ndërtimin e sistemeve të presionit për impiantet civile dhe industriale; dy shtytësit e pozicionuar kundër garantojnë shpejtësi të lartë të kokës dhe rrjedhës.

KODI:

KODI:22385

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!