Pompe MKZ Hydro EN-Y

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Grundfos

Pompe MKZ Hydro EN-Y

Kompleti i pompës Hydro EN është projektuar në përputhje me standardin EN 12845 për funksionimin me ujë të pastër të freskët në sistemet automatike të spërkatës, rrjetet hidrante dhe ndarjet për instalimin e grupeve të pompave zjarrfikëse.

KODI:

KODI:26570

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!