Pompe Multifit MD

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe Multilift MD

Furnizuar si njësi e plotë gati për instalim, MULTILIFT përbëhet nga një rezervuar grumbullues plotësisht i integruar me dy pompa dhe motorë zhytës, një valvul moskthimi me tub të integruar me degë Y, një përshtatës shkarkimi me lidhje fleksibël DN100 të montuar në rezervuarin e grumbullimit dhe një para- Kontrollues me tel duke përfshirë një sensor të nivelit.

Rezervuari i grumbullimit i integruar plotësisht ka të gjitha portat e nevojshme për lidhjen e tubit të hyrjes, tubit të shkarkimit, tubit të ventilimit dhe një pompë diafragme të operuar me dorë (pajisje shtesë).

Rezervuari i mbledhjes përmban 8 baza hyrëse. Hyrja e pasme DN100 vendoset në një disk hyrje të patentuar që lidh të gjitha nivelet e tubit të hyrjes (në qendër) midis 180 dhe 315 mm pa shkallë. Ka priza hyrëse DN100 dhe DN50 në secilën anë dhe dy priza DN150, DN50 në pjesën e sipërme të rezervuarit.

Rezervuarët grumbullues polietileni pa korrozion MULTILIFT janë të papërshkueshëm nga gazi dhe erërat, si dhe të papërshkueshëm nga uji. Dizajni i pjesës së poshtme të shpuar siguron një reduktim të ujit të mbetur dhe më pak sedimentim.

Pompa përmban një shtytës Vortex dhe një motor zhytës pa mirëmbajtje. Dhoma e vajit është me mbushje fiziologjike vaji të padëmshme midis dy vulave të boshtit. Drejtimi i rrotullimit mund të vërehet nga jashtë mbi boshtin poshtë bulonit të syrit.

Kontrollorët e nivelit LC 231 ose LC 241 ofrojnë një gamë të plotë funksionesh për kontrollin dhe monitorimin e pompave në MULTILIFT. Kontrollorët janë projektuar për kontrollin e nivelit, monitorimin dhe mbrojtjen e stacioneve ngritëse Grundfos me një ose dy pompa. Një sensor analog i nivelit është i integruar në kontrollues dhe i lidhur me tubin e sensorit nga një zorrë ajri.

Kontrolluesi është i paracaktuar nga fabrika në nivelin më të ulët të mundshëm fillestar. Rregullimi në një nivel më të lartë fillestar mund të bëhet me aplikacionin Grundfos GO. Me aplikacionin Grundfos GO, të gjitha cilësimet e detajuara të pompës mund të konfigurohen, monitorohen dhe vihen me lehtësi. Ekrani ofron gjithashtu mundësinë për të ndryshuar modalitetin e funksionimit nga fillimi/ndalimi automatik në manual. Kontrolluesi është i pajisur me terminale hyrëse/dalëse të konfigurueshme.

Kontrolluesi integrohet pa probleme në gamën e moduleve të komunikimit Grundfos, duke siguruar një përshtatje të lehtë në çdo sistem mbikëqyrës si SCADA ose Grundfos CLOUD. Me mbrojtjen e integruar të motorit dhe matjen e rrymës, kontrolluesi LC ofron një funksion tregues shërbimi që ndihmon për të mbajtur gjurmët kur nevojitet shërbimi. Kontrolluesi mban një regjistër të detajuar alarmi dhe paralajmërimi me 20 sinjalizimet e fundit. Regjistri i alarmit mund të aksesohet nga distanca nëpërmjet SCADA ose Grundfos CLOUD. Ju gjithashtu mund të përdorni Grundfos GO për të inspektuar regjistrat në tekstin e lokalizuar, të përkthyer për zgjidhjen e lehtë të problemeve dhe masat korrigjuese në stacionin e pompimit.

Terminalet hyrëse/dalëse të konfigurueshme që mund të përdoren si hyrje/dalje dixhitale, hyrje analoge.

Parandaloni ngarkesën në rrjet kur disa stacione pompimi ndizen në të njëjtën kohë me vonesë në ndezje.

 • Zgjedhja e rivendosjes automatike të alarmit
 • Vendosja e vonesave të ndalimit që përputhen me kushtet aktuale të funksionimit
 • Tregon nivelin aktual të lëngut
 • Tregimi i alarmit nëpërmjet një sinjalizues të integruar

Treguesi i alarmit për:

 • Mbingarkesa e fuqisë/rrymës
 • Niveli i lartë i ujit
 • Alarmi opsional i nivelit të lartë të ujit (ka nevojë për çelës shtesë të nivelit)
 • Sekuenca të pasakta të fazave ose faza që mungon
 • Mospërputhje ose dështim i sensorit
 • Zbulimi i ndërhyrjeve
 • Uji në dysheme
 • Shumë rinisje
 • Mbinxehja e pompës dhe zbulimi i lagështisë

Gama MULTILIFT është projektuar sipas standardit EN12050-1, i miratuar dhe monitoruar nga instituti i jashtëm LGA. Miratime të mëtejshme janë VDE, GHOST, CB, EMV

Të përshtatshme për:

 • Perdorim per sistemet e ujrave te zeza

KODI:

KODI:13057

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!