Pompe per lavapjate Sololift2 C-3

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Grundfos

Pompe per lavapjate Sololift2 C-3

Duhet dhe paketa + galexhant

ID - 97775317

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca

SOLOLIFT2 është një stacion ngritës automatik i vogël, kompakt, i gatshëm për t'u instaluar me sisteme të integruara prerëse të fuqishme. Stacioni i ngritjes është i përshtatshëm për pompimin e ujërave të zeza me fekale nga banesat private. Versionet C-3 dhe D-2 janë vetëm për ujërat e zeza gri pa feçe.

KODI:

KODI:16076

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!