Pompe pishine DAB EuroSwim

Aqua

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Aqua

Pompe pishine DAB EuroSwim

2.2kW - 1x230V / 8-12mt / 42.6-36.6m3/h

DAB ofron pompa elektrike centrifugale vetë-mbushëse me performancë të lartë me parafiltër të integruar me kapacitet të lartë.

Motorri është plotësisht i izoluar nga uji.

Jashtëzakonisht i qetë dhe shumë i besueshëm, i zhvilluar për qarkullimin dhe filtrimin e ujit në pishina shtëpiake dhe rezidenciale.

Gjithashtu i përshtatshëm për aplikime specifike që kërkojnë trajtimin e lëngjeve agresive në sektorët e peshkimit, bujqësisë dhe industrisë.

  • Inflatorë centrifugale vetëthithës me parafiltër me efikasitet dhe vëllim të lartë.
  • Garë shumë e heshtur me besueshmëri të lartë, e krijuar për rrethimin e rrugëve ujore dhe depërtimin në pishina shtëpiake dhe banesash.
  • Strehimi i pompës teknopolimer të përforcuar me tekstil me fije qelqi.
  • Shtresa transparente me polikarbonat antioksidues mbulon një sitë për të garantuar shikim të vazhdueshëm gjatë gjithë jetëgjatësisë.
  • Sitë e bërë nga najloni. Pëlhurë xhami me shtytës - një polimer i përmirësuar që arrin veshjen e plotë dhe izolon boshtin e motorit nga rrjedhjet. Mbrojtës polimer i përmirësuar.
  • Guarnicioni mekanik i bërë nga ngjitësi karboni/alumini/NBR/AISI316.
  • Kapakët e zbrazjes së mbytjeve të cilat mund të fshihen dhe ridizajnohen pa mjete.
  • Karter i bërë nga alumini i derdhur me përpunim elektroforezë që mbulon për të shmangur oksidimin edhe në kushte të vështira ambienti.

ID - 100100375

KODI:

KODI:31338

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!