Pompe qarkulluese UPS

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe qarkulluese UPS

Të përshtatshme për:

  • Perdorim industrial

UPS është një pompë qarkulluese me tre shpejtësi e projektuar për sistemet e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar dhe përdoret gjithashtu për sistemet e ngrohjes qendrore dhe qendrore. Pompa siguron funksionim të besueshëm dhe pa mirëmbajtje.

KODI:

KODI:07615

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!