Pompe qarkulluese TP

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe qarkulluese TP

A-F-A-BAQE 3x220V

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca

Pompat TP Grundfos janë pompa centrifugale me një fazë, të lidhura ngushtë, me vulë mekanike të boshtit dhe kryesisht për aplikime të tilla si ngrohje/ftohje/energji e qarkut. Pompat janë të pajisura me motorë me shpejtësi fikse.

KODI:

KODI:16640

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!