Pompe Scala2

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Grundfos

Pompe Scala2

Parametrat - 3-45 1x200-240V - 0.55kW / 3m3/h per 27m

ID - 98562862

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca

SCALA2 është një pompë përforcuese e integruar, vetë-mbushëse, kompakte. Është projektuar për presion të përsosur brenda shtëpisë.

Është i qetë, i lehtë për t'u instaluar dhe mban presion të qëndrueshëm në të gjitha çezmat në çdo kohë.

KODI:

KODI:14275

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!