Pompe zhytese SP A

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe zhytese

Modeli - SP A

Të përshtatshme për:

  • Perdorim industrial
  • Perdorim agrokultural

Grundfos SP janë pompa të puseve zhytëse, të dizajnuara për pompimin e ujërave nëntokësore. Grundfos SP janë të gjitha pompa prej çeliku inox, dhe ato janë të disponueshme në 3 kategori materialesh. Pompat janë të përshtatshme për gropa në përmasa që variojnë nga 4" mbi 6" dhe 8" deri në 10". Madhësitë e motorit për pompat janë në dispozicion në 0.37-250 kW.

KODI:

KODI:21573

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!