Pompe zhytese Unilift

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Grundfos

Pompe zhytese Unilift

Modeli - AP12.50.11.A1

Fuqia - 1x230V 5m - 1.1kW / 8.33 l/s / 17m

ID - 96001965

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak

UNILIFT AP12 është një pompë zhytëse prej çeliku inox e krijuar për pompimin e ujit jo agresiv dhe ujërave të zeza gri me grimca deri në 12 mm. Mund të përdoret si njësi portative ose instalim i palëvizshëm.

KODI:

KODI:21025

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!