Pompe zhytese UNILIFT KP

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Grundfos

Pompe zhytese UNILIFT KP

Të përshtatshme për:

  • Perdorim shtepiak
  • Perdorim ne rezidenca
  • Perdorim industrial

UNILIFT KP është një pompë zhytëse kompakte prej çeliku inox e krijuar për pompimin e ujit jo agresiv dhe ujit gri. Mund të përdoret si njësi portative ose instalim i palëvizshëm brenda dhe jashtë ndërtesave.

KODI:

KODI:12730

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!