Preres tubash elektrik

Ridgid

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

RIDGID

Preres tubash elektrik PC116 kit me rrota per plastike dhe metal

ID - 70003

KODI:

KODI:25870

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!