Rakord FlowFit me dado te sheshte

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Rakord FlowFit me dado te sheshte

Qëllimet e aplikimit

  • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve
  • Pasqyrë e aplikacionit – Geberit FlowFit → f. 175
Të dhënat teknike
  • Materiali i produktit Bronz silikoni pa plumb (CuZn21Si3P)
Karakteristikat
  • Pa plumb
  • Unazë O e bërë nga EPDM
  • Konektor presues me kapak mbrojtës transparent
  • Guarnicioni i sheshtë i bërë nga Centellen® HD 3822

KODI:

KODI:31630

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!