Reduksion me elektrofuzion M-M

SAB

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

SAB

Reduksion me elektrofuzion PE100 PN16 M-M

Përparësitë:

  • Sistemi i kompletuar
  • E besueshme dhe e qëndrueshme
  • Ideale për tubacione uji dhe gazi

KODI:

KODI:27964

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!