Reduktor presioni me filter e manometer

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Caleffi

Reduktor presioni me filter e manometer

Valvula reduktuese e presionit me fishek të zëvendësueshëm të pavarur.
I kompletuar me sitë rezervë dhe çelës për heqjen e sitës dhe fishekut.
Me tregues të paravendosur.
Fishekë sitë çeliku inox me enë transparente.
Çertifikuar sipas standardit EN 1567.

Te dhena teknike:

  • Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 25 bar
  • Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C
  • Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar
  • Madhësia e rrjetës së sitës ⌀: 0,28 mm
  • Materiali: bronzi

KODI:

KODI:04217

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!